کشک بادمجان لقمه ایی
X بستن تبلیغات
چهارشنبه , ۲۷ فروردین ۱۳۹۳

کشک بادمجان لقمه ایی

کشک بادمجان لقمه ایی

مواد اولیه برای ۴نفر:

:. بادمجان قلمی ۵ عدد

:. پیاز داغ عسلی

:.نعنا داغ وسیر داغ

:. کشک غلیظ

:. مایه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه :

ابتدا بادمجون ها رو پوست می گیریم .ورقه ورقه می کنیم که نه زیاد نازک باشه ونه ضخیم
بعد حدود یک ساعتی بزارید تو اب نمک بمونه، پیاز داغ وگوشت چرخ شده رو مثل مایه ماکارونی اماده کنید، سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ وکشک رو هم اماده کنید، بادمجونا رو سرخ کنید، وقتی که بادمجون ها سرخ شدن دو تا از اونا رو وردارید ومثل + (بعلاوه )بزارید رو همدیگه .
وسط بادمجونا (جایی که دو تا بادمجون رو هم قرار گرفتن )از مایه ماکارونی که درست کردین بریزید(اگه دوست داشتید گردو هم بزارید .) ومثل بغچه می بندیم .
برای اطمینان می تونید از خلال دندن استفاده کنید که وقتی که می پزه باز نشه من خودم از خلال دندون فقط دفعه اول استفاده کردم .بعدش دستتون می اد که چکار کنید
وقتی که بادمجون رو بغچه کریدن برگردونید توظرفی که می خواید اونا رو بپزونید وقتی همرو چیدین توی قابلمه یه کم کشک واب (به اندازه ایی که فقط بادمجون بپزه )
بریزید .وبزارید کاملا ابش تموم شه بزارید یه کم بمونه مثل دلمه تا وقتی می خوایید سرو کنید از هم باز نشه من روی هر کدوم از لقمه ها یه خط سیر داغ، یه خط گوشت ویه خط نعنا ریختم
برای تزیین کنارش هم از موادی که داشتم به ترتیب کنار بادمجونا ریختم وبا چوب کبریت چند تا خط کشیدم واون جوری شد که شما می بینید

حالا موقع خوردنه ،اما مواظب انگشتاتون باشید


۲ نظر

  1. سلام.ممنون از اموزش کاملتون.من این غذا رو قبلا دست کردم اما با مقداری تغییرات واقعا خوشمزه اس. به امتحان کردنش میرزه علاوه بر این که خیلی هزینه بر هم نیست.

  2. خیلی باحاله! در اولین فرصت درستش می کنم
    ممنون

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>