دستور پخت آش الو

دستور پخت آش الو
بازدید : 115 مشاهده

دستور پخت آش الو

مواد لازم:
برنج…۳ قاشق غذاخوری
لپه…۲ قاشق غذاخوری
سبزی آش خرد شده…یک لیوان
گوشت چرخ کرده…۸۰ گرم
آلو خشک یا تازه…۱۰ عدد
پیاز…یک عدد متوسط
نمک و فلفل…به مقدار لازم

دستور پخت:
لپه را همراه با پیاز خرد شده ، آب (حدود دو لیوان) ، نمک و فلفل می گذاریم روی حرارت تا پخته شود. برنج را میریزیم و بعد از پخته شدن برنج ، ابتدا گوشت قلقلی ریز و سپس سبزی را اضافه می کنیم. وقتی آش جا افتاد ، آلو خشک را که چند ساعت خیس کرده و هسته آن را جدا نموده ایم داخل آن میریزیم. در صورتی که آش ترش شد می توانیم کمی شکر اضافه کنیم. همچنین در صورت تمایل می توان به جای گوشت چرخ کرده از مرغ برای تهیه آش استفاده کرد. در این صورت باید مرغ را همراه با لپه بپزیم و قبل از اضافه کردن برنج و سبزی ، استخوان های مرغ را جدا کنیم. غذا آماده است.
نوش جان

مطالب پیشنهادی



برچسب‌ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گالــری تصــاویر

طراحی و کد نویسی : حسین رضاییان

برو بالا