خداوند هیچ دری را نمی بندد مگر اینکه در دیگری را باز کند.

ads

مطالب تصادفی

محبوب ترین مطالب

 

 ساعت فوق العاده زیبای تیسوت گلد برای آقایان مشکل پسند 

 

قيمت با تخفیف فقـط : 49,000 تـومـان

 

ساعت بسیار شیک گوچی طرح عشق مخصوص بانوان جوان

قيمت با تخفیف فقـط : 25,000 تـومـان

 

تبلیغات

فروش ویژه با 30 درصد تخفیف


ساعت جدید دخترانه الیزابت

ساعت جدید دخترانه الیزابت

 

موبر دائمی سان دپیل sundepil

موبر دائمی سان دپیل

 

قالب میوه جادویی پاپ چف - Pop Chef

قالب میوه جادویی پاپ چف - Pop Chef

 


پکیج چاقوی نانو رنگی « ۳ تایی »

 

دسته : آشـپـزی       نویسنده :       زمان ارسال : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱       بازدید : 1,381

امروز تو بخش آشپزی آریا تاک قصد داریم تا آموزش درست کردن زیتون پرورده را به شما آریایی ها قدم به قدم یاد بدیم …

 مواد لازم :

زیتون سبز : یک کیلو
مغز گردو : ۲۵۰ گرم
سیر : به هر اندازه که دوست دارید
انار ترش : به اندازه کافی
آب انار : یک لیوان
رب انار : یک قاشق غذاخوری
گلپر : یک قاشق چای‌خوری
چوچاق ( سبزی‌ محلی ) اگر ندارید نعنای خشک ساییده شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه :
ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید سپس هسته‌هایش را درآورید.
بعد زیتون‌ها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پرورده‌تان شل و آبکی می‌شود.
حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندان‌های‌تان حس کنید.
حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انار نباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود.
سبزی محلی را که شمالی‌ها به آن چوچاق می‌گویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید. اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه می‌اندازد.
سیرها چرخ و یا ریز کنید.
حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتون‌ها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید.
اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا زیتونی‌ را که پرورانده‌اید داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز می‌توانید با غذا میل کنید.

نکته ها :
در مصرف رب انار و آب انار دقت کنید. اگر آب انار بیش از یک لیوان باشد زیتون پرورده‌تان آب می‌اندازد و آب و دانش از هم جدا می‌شود.
رب انار را هم زیاد اضافه نکنید زیتون پرورده نباید زیاد ترش باشد.
طعم و مزه زیتون پرورده به سیر آن است ولی اگر سیر دوست ندارید از پودر آن که بوی کمتری دارد استفاده کنید.
اگر زیتون سبزی که خریده‌اید تلخ است یک شبانه‌روز در آب نمک و آب لیمو بخیسانید تا تلخی‌اش برطرف شود.



اگر از این مطلب خوشتان آمده اشتراک کنید

    محبوب کن - فیس نما

دیدگاه شما در مورد این مطلب